Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Tudor Nedelea, Partner în biroul DLA Piper București, a fost desemnat câștigător al premiului CLIENT CHOICE 2018


16 februarie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Tudor Nedelea

Tudor Nedelea

Tudor Nedelea a fost desemnat câştigătorul exclusiv al premiului Client Choice 2018 în cadrul secţiunii de Taxe pentru România pentru al doilea an consecutiv (www.clientchoice.com/tudor-nedelea).

Tudor face parte acum dintr-un club de elită, alaturi de 383 câștigători din 66 de jurisdicții din întreaga lume, recunoscuți de Client Choice pentru serviciile excelente pe care le oferă. În mod unic, acest premiu vizeaza doar consultanti și avocați seniori, câștigătorii din acest an fiind aleși dintr-un grup de peste 2.000 de evaluări individuale ale clienților.

Tudor Nedelea este Partener şi coordonează practica de Taxe în cadrul biroului DLA Piper din București, avand peste 16 ani de experienţă şi un portofoliu solid în domeniul în domeniul dreptului fiscal român, cât și al dreptului fiscal internațional. Tudor coordonează proiecte constând în fuziuni şi achiziţii, planuri de restructurare a afacerilor şi analize ale unor probleme fiscale complexe cu un focus special pe industria farmaceutică şi pe cea a bunurilor de larg consum.

DLA Piper este o firmă internaţională de avocatură cu birouri în peste 40 de ţări din Europa, Statele Unite ale Americii, Asia-Pacific si Orientul Mijlociu, care oferă servicii de asistență juridică pentru clienţii săi din întreaga lume. DLA Piper deține un birou local în România din noiembrie 2008 și are o echipă de 50 de avocați și consultanți fiscali cu pregătire și experiență internațională.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii