« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Opinii

Mesaj al News247WorldPress cu ocazia bilanțului Curții de Apel Pitești
19.02.2018 | Robert WILLIAMS

JURIDICE - In Law We Trust
Robert Williams

Robert Williams

Doamnelor și domnilor judecători, stimați invitați, onorată audiență

Ultimii ani au dovedit o uzură accentuată în privința activității judecătorilor fapt pentru care Agenția Britanică de Știri News247WorldPress își exprimă mulțumirea pentru activitatea dumneavoastră.

Curtea de Apel Pitești nu este o instanță oarecare! Aici s-au judecat cele mai multe dosare din România cu toate că, schema de personal a suferit modificări și efortul judecătorilor a fost unul supraomenesc în condițiile aceluiași salariu și independență.

Activitatea de Educație Juridică cât și dezbaterile privind Relația cu Mass Media rezultate din cel mai ambițios proiect pilot interinstituțional la nivel local implementat vreodată în România ( inițiator News247WorldPress) și întâlnirile cu jurnaliștii locali, au dus la o relație modernă de deschidere și transparență a activității Curții de Apel Pitești.

Iată că preocupările Curții de Apel Pitești nu sunt corupția, veniturile și alte teme discutate defăimător, ci respectul față de lege, justițiabil și valorile independenței judecătorului consfințite de legile în vigoare.

Distinși doamne și domni judecători, Agenția Britanică de Știri News247WorldPress vă transmite nu numai cuvinte dar v-a oferit pe parcursul parteneriatului privind Educația Juridică, cât și alte evenimete dedicate justiției, satisfacția de a fi menționați în JURIDICE.ro, și internațional, drept cea mai activă instanțĂ din România implicată vreodată într-un astfel de proiect.

Faptele dumneavoastră sunt exemple demne de urmat pentru întreagă comunitate indiferent de autoritate.

INTEGRITATE, REPUTAȚIE, INDEPENDENȚĂ, SPIRIT CIVIC și PROFESIONALISM!

Vă dorim succes și respectul cuvenit demnității dumeavoastră de judecători.

Cu respect și considerație,

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.