Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Art. 3 din Legea Prevenirii. O îndrumare pentru agenții economici

20.02.2018 | Andrei SĂVESCU
Abonare newsletter
Andrei Savescu

Andrei Săvescu

Nu cumva art. 3 alin. (2) din Legea prevenirii nr. 270/2017: „Autoritățile/instituțiile publice cu atribuții de control au obligația să îndrume persoanele interesate în vederea unei aplicări corecte și unitare a prevederilor legale”, ar putea îndreptăți agenții economici care solicită îndrumare și nu primesc deloc, sau primesc un răspuns în doi peri, să invoce aplicarea Legii prevenirii și cu privire la contravenții care nu sunt cuprinse în H.G. nr. 33/2018?

Av. dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII, coordonator JURIDICE.ro

* Opinie susținută în cadrul dezbaterii Legea Prevenirii nr.270/2017, ediția 170 organizată de Societatea de Științe Juridice (SSJ)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week