Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CA Alba Iulia. Sinteza raportului de activitate 2017
19.02.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 19 februarie 2018, Curtea de Apel Alba Iulia a prezentat Raportul de activitate pe anul 2017, în cadrul Adunării generale a judecătorilor, cu participarea judecătorilor din circumscripţia curţii de apel şi altor invitaţi de la principalele instituţii cu CA Alba Iulia colaborează, potrivit unui comunicat.

La şedinţa de bilanţ au participat, din partea Consiliului Superior al Magistraturii, Andrea Annamaria Chiş, Lia Savonea şi Nicoleta Margareta Ţînţ, judecători, membrii aleşi ai CSM.

Potrivit bilanțului, numărul de cauze nou intrate pe rolul instanțelor din circumscripția CA Alba Iulia a înregistrat o creștere de 0,8% comparativ cu anul 2016, fiind înregistrate 126415 de cauze noi.

Totodată, volumul de activitate la nivelul instanţelor din circumscripţia CA Alba Iulia a înregistrat o creştere cu 4435 cauze faţă de anul 2016 (+2,70%), de la 163983 în anul 2016, la 168418 în anul 2017.

:: Sinteza raportului de bilanț


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.