Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CA Alba Iulia. Sinteza raportului de activitate 2017


19 februarie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 19 februarie 2018, Curtea de Apel Alba Iulia a prezentat Raportul de activitate pe anul 2017, în cadrul Adunării generale a judecătorilor, cu participarea judecătorilor din circumscripţia curţii de apel şi altor invitaţi de la principalele instituţii cu CA Alba Iulia colaborează, potrivit unui comunicat.

La şedinţa de bilanţ au participat, din partea Consiliului Superior al Magistraturii, Andrea Annamaria Chiş, Lia Savonea şi Nicoleta Margareta Ţînţ, judecători, membrii aleşi ai CSM.

Potrivit bilanțului, numărul de cauze nou intrate pe rolul instanțelor din circumscripția CA Alba Iulia a înregistrat o creștere de 0,8% comparativ cu anul 2016, fiind înregistrate 126415 de cauze noi.

Totodată, volumul de activitate la nivelul instanţelor din circumscripţia CA Alba Iulia a înregistrat o creştere cu 4435 cauze faţă de anul 2016 (+2,70%), de la 163983 în anul 2016, la 168418 în anul 2017.

:: Sinteza raportului de bilanț

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii