Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Suspendare din funcție procuror. UPDATE: Încetare suspendare

26.10.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Joi, 25 octombrie 2018, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea suspendării din funcţia de procuror a Mihaielei Moraru Iorga, începând cu data de 18 octombrie 2018, data intrării în vigoare a Legii nr. 303/2004, aşa cum
a fost modificată prin Legea nr. 242/2018 şi reluarea activităţii sale, în funcţia avută anterior, cea de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – structura centrală, începând cu aceeaşi dată.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 4)

***

Luni 19 februarie 2018, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţia de procuror, începând cu data de 8 februarie 2018, a Mihaielei Moraru Iorga, procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura Centrală din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a trimiterii în judecată.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week