Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM. Suspendare din funcție procuror. UPDATE: Încetare suspendare


26 octombrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 25 octombrie 2018, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea suspendării din funcţia de procuror a Mihaielei Moraru Iorga, începând cu data de 18 octombrie 2018, data intrării în vigoare a Legii nr. 303/2004, aşa cum
a fost modificată prin Legea nr. 242/2018 şi reluarea activităţii sale, în funcţia avută anterior, cea de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – structura centrală, începând cu aceeaşi dată.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 4)

***

Luni 19 februarie 2018, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţia de procuror, începând cu data de 8 februarie 2018, a Mihaielei Moraru Iorga, procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura Centrală din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a trimiterii în judecată.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii