Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

O delegație a Senatului României a participat la Conferința PESC/PSAC
21.02.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 20 februarie 2018, Senatul României a informat că, în perioada 15-17 februarie 2018, senatorii Cristian-Sorin Dumitrescu, președintele Comisiei pentru politică externă, și Vergil Chițac, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, au participat, la Sofia (Bulgaria), la Conferința interparlamentară pentru Politica Externă și de Securitate Comună și Politica de Securitate și Apărare Comună, potrivit unui comunicat.

Principalele teme de dezbatere ale evenimentului au fost: prioritățile și strategiile Uniunii Europene în domeniul Politicii Externe și de Securitate Comună și a Politicii de Securitate și Apărare Comună, perspectiva europeană a țărilor din Balcanii de Vest, Strategia Dunării, relațiile UE-China, punerea în aplicare a Strategiei Globale a UE și situația actuală din Regiunea Mării Negre.

În cadrul conferinței, reprezentanții României au exprimat puncte de vedere cu privire la situația actuală din Regiunea Mării Negre și la Strategia Dunării.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.