« Secţiuni « Articole « RNSJOpiniiPovestim cărţi
Opinii

Resursele JURIDICE.ro sunt departe de a fi epuizabile ca sursă, valoare științifică și editorială
21.02.2018 | Robert WILLIAMS

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Robert Williams

Robert Williams

JURIDICE.ro nu inseamna doar un site sau cititorii. Resursele JURIDICE.ro sunt departe de a fi epuizabile ca sursa, valoare stiintifica si editoriala.

Chiar daca valoarea estimata de catre tine, autor al cartii tale, valoarea pledoariei la bara sau interactiunea ta cu studentii, inculpatii ori clientii  este una…pe JURIDICE.ro esti apreciat la justa ta valoare.

Case de avocatura celebre, avocati cu rezultate notabile, opinii valoaroase ale autorilor, lansari de carti, dezbateri, dreptul la opinie prin comentarii ale celor care te citesc, iti garanteaza ca nu vei fi jignit sau defaimat, ci doar contrazis (nu sunt permise atacul si alte politici).

Magistratii romani care sunt activi editorial si stiintific au cel mai sigur loc de publicare datorita elitei care formeaza JURIDICE.ro. Fara a ofensa pe nimeni din bransa editorial-juridic, JURIDICE.ro nu promoveaza atacul la persoana sau dezbateri, patimi personale si de grup.

Suna extrem de incredibil, insa din fericire ,,DA”, JURIDICE.ro reprezinta normalitatea, deontologia si impartialitatea stirilor.

ATENTIE!!! JURIDICE.ro este cel mai activ site din domeniul dezbaterilor juridice online cu invitati profesionisti din profesiile juridice. Calitatea de membru al JURIDICE.ro iti da posibilitatea sa urmaresti dezbaterile juridice.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress va doreste succes!

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

 
Secţiuni: Content, Opinii, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD