Secţiuni » Articole » Opinii
Opinii
Condiţii de publicare

Resursele JURIDICE.ro sunt departe de a fi epuizabile ca sursă, valoare științifică și editorială


21 februarie 2018 | Robert WILLIAMS

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Opinii, SELECTED
Robert Williams

Robert Williams

JURIDICE.ro nu inseamna doar un site sau cititorii. Resursele JURIDICE.ro sunt departe de a fi epuizabile ca sursa, valoare stiintifica si editoriala.

Chiar daca valoarea estimata de catre tine, autor al cartii tale, valoarea pledoariei la bara sau interactiunea ta cu studentii, inculpatii ori clientii  este una…pe JURIDICE.ro esti apreciat la justa ta valoare.

Case de avocatura celebre, avocati cu rezultate notabile, opinii valoaroase ale autorilor, lansari de carti, dezbateri, dreptul la opinie prin comentarii ale celor care te citesc, iti garanteaza ca nu vei fi jignit sau defaimat, ci doar contrazis (nu sunt permise atacul si alte politici).

Magistratii romani care sunt activi editorial si stiintific au cel mai sigur loc de publicare datorita elitei care formeaza JURIDICE.ro. Fara a ofensa pe nimeni din bransa editorial-juridic, JURIDICE.ro nu promoveaza atacul la persoana sau dezbateri, patimi personale si de grup.

Suna extrem de incredibil, insa din fericire ,,DA”, JURIDICE.ro reprezinta normalitatea, deontologia si impartialitatea stirilor.

ATENTIE!!! JURIDICE.ro este cel mai activ site din domeniul dezbaterilor juridice online cu invitati profesionisti din profesiile juridice. Calitatea de membru al JURIDICE.ro iti da posibilitatea sa urmaresti dezbaterile juridice.

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress va doreste succes!

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică