TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

ARTMARK. Licitația de Mărțișor I, II – 27, 28 februarie 2018

23.02.2018 | Valeria BĂLĂNEL

Mari valori de mici dimensiuni

Marți, 27 februarie 2018, 19:00,  Artmark organizează ”Licitația de Mărțișor I – Artă decorativă și bijuterie

Miercuri, 28 februarie 2018, 19:30,  Artmark organizează ”Licitația de Mărțișor II – Pictură și sculptură

 Cine vrea să găsească mărțișorul ideal, în acord perfect cu simbolistica, dar și cu şi cu speranțele din portofel, îl poate găsi în cele două licitații de Mărțișor de la Artmark. Printre mărțișoarele unice și accesibile se numără atât tablouri de mici dimensiuni purtând semnături celebre, cât și prețioase bijuterii încărcate de poveste.

Prima licitație de Mărțișor vine cu o selecție de aproximativ 350 de bijuterii excepţionale lucrate manual în cele mai apreciate ateliere de faimă internațională.

Vedeta licitației este o arcă a lui Noe, mai puțin biblică: un Set Roberto Bravo format din colier, brățară, pereche de cercei și inel, decorat cu ametiste și modele florale din email (Noah’s Ark, preț de pornire: 28.000 €). Acestuia i se adaugă din Colecția „Love Diamond” Roberto Bravo: un Set din aur alb, format din inel și pereche de cercei, decorat cu smaralde naturale de origine Zambia, în anturaje de diamante (preț de pornire: 25.000 €) și un Inel din aur alb, convertibil în 5 modele, ornat cu diamante și safire (preț de pornire: 2.500 €).

Tot acum bijuterii cu savoare scandinavă dau măsura inspirației și creativității designerului danez Ole Lynggaard: un Inel din aur decorat cu șir de diamante și cuarț alb (preț de pornire: 2.000 €), o Pereche de cercei din aur, decorată cu diamante și cuarțuri detașabile (preț de pornire: 1.000 €), un Lanț din aur, însoțit de 3 pandantive cu pietrele lunii și un acvamarin (preț de pornire 2.000 €).

Acestora li se adaugă o colecție de bijuterii Art Nouveau din varii ateliere europene cu prețuri  între 150 – 60 €, printre care un „Scarabeus” – broșă Egyptian Revival din argint, decorată cu email, cca. 1925, sau o Broșă Novelty din argint, în formă de chitară, decorată cu micromozaic floral, cca. 1910-1920.

În cea de-a doua licitație de Mărțișor se regăsesc lucrări de mici dimensiuni de artă plastică. Cine nu și-ar dori ca mărțișor o operă de Nicolae Grigorescu precum Ciobănaș cu turmă de oi (35.000 – 65.000 €) sau un tablou semnat de Ioan Andreescu (Scrumbii, 25.000 – 35.000 €), Ştefan Luchian (Mărunţica, 18.000 – 28.000 €), Theodor Aman (Plimbare în parc, 10.000 – 18.000 €), Nicolae Tonitza (Flori de primăvară,  7.000 – 12.000 €), Theodor Pallady (Turbanul roșu, 5.000 – 8.000 €) și mulți alții.

Licitațile vor avea loc la Palatul Cesianu Racoviță.

:: Participare online

Valeria Bălănel


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan