Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members


Print Friendly, PDF & Email

Avocații ȚUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII au reprezentat cu succes Federația Română de Tenis într-o cauză privind înregistrarea noilor organe de conducere
21.02.2018 | JURIDICE.ro

Marți 20 februarie 2018, Tribunalul București a admis cererea Federaţiei Române de Tenis privind înscrierea în Registrul Federaţiilor de la Tribunalul București a modificărilor aduse organelor de conducere în cadrul Adunării Generale din 17 noiembrie 2017, potrivit unui comunicat al FRT.

În acestă cauză, Federația Română de Tenis a fost reprezentată cu succes de catre o echipă de avocați a ȚUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII, coordonată de Dan Cristea, Managing Associate.

Instanța a decis că solicitarea unui aviz al Ministerului Tineretului și Sportului nu reprezintă o cerință legală pentru înregistrarea modificărilor aduse componenței organelor de conducere ale unei federații sportive, contrar obiecțiilor formulate de către Ministerul Tineretului și Sportului, ACS Tenis Club Pamira și ACS Tenis Club Olimp.

:: Minuta


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.