Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj a dezvoltat platforma de comunicare ”Eastern Bars Network”
23.02.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 22 februarie 2018, Baroul Dolj a informat că a dezvoltat platforma de comunicare ”Eastern Bars Network”, accesibilă la adresa de internet www.easternbars.net, potrivit unui comunicat semnat de avocat Lucian Bernd Săuleanu, Decan.

Platforma a fost implementată ca urmare sarcinii asumate de către Baroul Dolj în cadrul ședinței Comisiei Barourilor de Est a Federației Barourilor din Europa, organizată de Baroul Dolj la Craiova în ziua de vineri, 5 mai 2017, la care au participat reprezentanți ai barourilor din Albania, Bulgaria, Germania, Grecia, Luxemburg, Republica Moldova, Polonia, Serbia și România, prilej cu care s-a reținut nevoia dezvoltării unui spațiu de comunicare pentru barourile din regiune.

”Eastern Bars Network” este o platformă informală de comunicare pentru decanii și reprezentanții barourilor din regiune, care poate fi utilizată pentru publicarea de informații, întrebări și opinii importante pentru profesia de avocat, indiferent de țara în care este practicată.

Platforma își propune să contribuie la creșterea coeziunii dintre barouri și avocați prin crearea unui spațiu virtual, informal și deschis de întâlnire și comunicare despre subiecte de interes comun, provocări, probleme, soluții sau acțiuni comune.

”Eastern Bars Network” este deschisă oricărui barou care își exprimă interesul de a accesa acest spațiu, urmând a fi comunicate de îndată date de autentificare decanului și altor doi-trei reprezentanți desemnați ai acelui barou.

Platforma cuprinde atât o zonă de noutăți, accesibilă fără autentificare, cât și un spațiu destinat exclusiv membrilor.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.