« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

ANSPDCP. Ghiduri privind aplicarea GDPR
23.02.2018 | Laurențiu PETRE

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Laurențiu Petre

Laurențiu Petre

Miercuri, 21 februarie 2018, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a publicat forma finală a următoarelor ghiduri, în limba engleză, în vederea asigurării unei aplicări armonizate a Regulamentului General privind Protecția Datelor, începând cu data de 25 mai 2018, potrivit unui comunicat:

Ghidul privind notificarea încălcărilor de securitate
Ghidul privind deciziile automate individuale și profilare

Totodată, în cadrul Plenarei din luna februarie 2018 a Grupului de Lucru Art. 29, au fost adoptate două ghiduri disponibile spre consultare publică și trimiteri de propuneri:

Ghidul privind acreditarea organismelor de certificare – termen pentru trimiterea propunerilor: 30 martie 2018
Ghidul privind art. 49 din Regulamentul General privind Protecția Datelor – termen pentru trimiterea propunerilor: 26 martie 2018.

Avocat Laurențiu Petre
Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII

 
Secţiuni: Data protection, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD