TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

#reCONSTRUIM, 1200 de specialiști, 120 de teme de dezbatere!

23.02.2018 | JURIDICE.ro

Organizatorii hackathon-ului NOVEMBarh, desfășurat în noiembrie 2017 cu peste 300 de specialiști, aduc în cadrul Construct Expo un nou concept inspiriat de hackathon, #reCONSTRUIM – un eveniment care va reuni 1200 de specialiști (arhitecți, ingineri, avocați economiști), studenți și viitori specialiști. Pe parcursul celor 4 zile, aceștia vor dezbate 120 de teme de interes general din domeniul arhitecturii și construcțiilor.

Față de implicațiile juridice ale temelor dezbătute în cadrul #NOVEMBarh, OGLINDĂ & PARTNERS s-a alăturat demersului inițiat de organizatori prin participarea la eveniment. Succesul evenimentului și amploarea pe care idea a luat-o în urma acestuia, ne-a convins să rămânem în continuare aproape și în cadrul #reCONSTRUIM. De aceea, ne dorim ca acum, la #reCONSTRUIM, să aducem mai mulți specialiști din zona juridică alături de profesioniștii arhitecți și ingineri. De aceea, invităm orice avocat sau jurist interesat să se relieze acestui demers prin înscrierea în grupul de facebook #reCONSTRUIM, 2018.

Pe parcursul fiecărei zile a #reCONSTRUIM, specialiștii participanți se vor organiza în echipe de câte 10 (1 team‐leader, 3 arhitecți, 3 ingineri, 1 avocat, 1 economist / dezvoltator imobiliar / specialist din domeniu relaționat cu cel al construcțiilor și 1 student). 300 de specialiști își vor aduce ideile mai aproape de realizare în fiecare zi, la 30 de mese.

Subiectele dezbătute în cadrul #reCONSTRUIM, evenimentul inedit al ediției 2018 Construct Expo de la Centrul Expozițional Romexpo, se vor încadra în 4 teme majore: Safety, LegislațieFinanciar, Smart & Green.

Prin tematica abordată, evenimentul se centrează pe găsirea celor mai bune soluții pentru problemele din piață pe fiecare subdomeniu în parte pentru a integra în ansamblul toate obstacolele pe care arhitecții și specialiștii din domenii conexe le pot întâlni.

Lucrările vor fi marcate și de tururi de networking în cadrul târgului, dar și de ateliere pe subiecte de interes general. Locurile în cadrul echipelor se ocupă în ordinea înscrierilor. Pentru a vă înregistra ca specialist sau pentru a propune o temă în cadrul evenimentului puteți accesa grupul de Facebook #reCONSTRUIM, 2018 sau puteți transmite un e-mail la arhitect2016@gmail.com.

Vino și tu să #reCONSTRUIM împreună!


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan