Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Întâlnire ref. aspecte privind activitatea curentă din avocatură – 2 martie 2018
27.02.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 26 februarie 2018, Baroul Dolj a informat că vineri, 2 martie 2018, avocații sunt invitați să participe la o întâlnire având ca obiect aspecte privind activitatea curentă din avocatură, la  care vor fi prezenţi decanul şi membri ai Consiliului baroului, potrivit unui comunicat semnat de avocat Lucian Bernd Săuleanu, Decan.

La această întâlnire, care se înscrie în proiectul Baroului Dolj de a menţine o legătură directă cu avocaţii, sunt invitaţi şi avocaţii înscrişi în Registrul de asistenţă juridică, urmând a fi analizată situaţia la zi a SAJ Dolj.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.