Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Finanțarea unor măsuri pentru prevenirea inundațiilor, aprobată de către Comisia Europeană
28.02.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 27 februarie 2018, Comisia Europeană a informat că, prin intermediul unui pachet de investiții, în valoare de 1,8 milioane de euro, din Fondul de coeziune, vor fi finanțate măsuri de prevenire a inundațiilor în 11 bazine hidrografice de pe teritoriul României, potrivit unui comunicat.

Corina Crețu, comisar european pentru politica regională: „Politica de coeziune ne oferă aici un exemplu concret al unei Europe ce oferă protecție. Din acest moment și până la finalul perioadei bugetare, mai mult de 13 milioane de oameni din întreaga UE vor beneficia de o mai bună protecție contra inundațiilor, prin intermediul unor astfel de investiții.”

Proiectul are în vedere consolidarea infrastructurii existente și construirea unei infrastructuri noi destinate prevenirii și limitării efectelor devastatoare ale inundațiilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate