Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Andrei-Gabriel Greceanu, locul doi la concursul BIAC Pre-Moot organizat în cadrul pregătirii pentru concursul Willem Vis
28.02.2018 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

În perioada 23-25 februarie 2018, BIAC – Curtea de Arbitraj Internațional București, Asociația Vindobona pentru Promovarea Arbitrajului în România și Universitatea din București au organizat a 5-a ediție a concursului de pledoarii BIAC Pre-Moot în cadrul pregătirii pentru participarea la concursul Willem Vis, potrivit unui comunicat.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul II la categoria cel mai bun pledant la concursul BIAC Pre-Moot, prin intermediul studentului Andrei-Gabriel Greceanu (anul III), din aproximativ 40 de pledanți.

La concursul BIAC Pre-Moot au participat următoarele echipe: Universitatea Roma Tre (Italia), Universitatea Helsinki (Finlanda), Universitatea din Haga de Științe Aplicate (Olanda), Universitatea Wyszynski (Polonia), Universitatea din Pavia (Italia), Universitatea de Stat din Moldova (Moldova), Universitatea Moscow State Institute of International Relations (Rusia), Universitatea Nicolae Titulescu (România) și Universitatea din București (România).

În clasamentul pe echipe, locul I a fost obținut de Universitatea Roma Tre (Italia), locul II a fost obținut de Universitatea Helsinki (Finlanda) iar locul III a fost obținut de Universitatea Moscow State Institute of International Relations (Rusia). Universitatea din București s-a clasat pe locul V. În clasamentul celor mai buni pledanți, locul I a fost obținut de Victoria Pankratova de la Universitatea Moscow State Institute of International Relations (Rusia), locul II a fost obținut de Andrei Greceanu de la Universitatea din București, iar locul III a fost obținut de Paulina Bobis de la Universitatea Helsinki. Studenta Maria Avram de la Universitatea din București s-a clasat pe locul IV iar studentul Alexandru Buligai-Vrânceanu de la Universitatea din București s-a clasat pe locul VIII în clasamentul celor mai buni pledanți.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București care participă la concursul Willem Vis este alcătuită din 10 studenți: Maria Alexandra Avram, Alin-Ionuț Badea, Răzvan-Nicolae Banța, Daniela Bejinariu, Alexandru Buligai-Vrânceanu, Teodora Alexandra Gogu, Andrei Gabriel Greceanu, Ana-Maria Karina Negrea, Daria-Ana Pătrășcoiu și Bogdan Popescu.

Echipa este pregătită de av. dr. Raluca Papadima, cadru didactic asociat la Universitatea din București și la Collège Juridique d’Etudes Européennes.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.