Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CA Ploiești. Vizite la instanțe în cadrul proiectului Educație juridică în școli
02.03.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 2 martie 2018, Curtea de Apel Ploiești a anunțat că în perioada 5-9 martie 2018, sub coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul Proiectului „Educație juridică în școli”, se vor organiza, la sediul Curții de Apel Ploiești și al Tribunalului Prahova, vizite ale unor elevi provenind de la licee din județul Prahova, respectiv, potrivit unui comunicat semnat de judecător Florentin Teișanu, purtător de cuvânt: Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești, Liceu Tehnologic “1 mai” Ploiești, Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Ploiești, cât și de la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești, Colegiul Național “Jean Monnet” Ploiești, Liceul Tehnologic “Transporturi” Ploiești.

De asemenea, proiectul cuprinde și susținerea de către magistrați de la cele două instanțe și de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, a unor dezbateri pe teme juridice la diferite unități de învățământ din județ.

La nivelul Curții de Apel Ploiești, activitățile din cadrul Proiectului “Educație juridică în școli” vor fi susținute de către magistrații participanți la acest proiect: judecător Roxana-Ana Tudose (Curtea de Apel Ploiești), judecător Firiceanu Gianina (Curtea de Apel Ploiești), judecător Stănescu Ionel (Curtea de Apel Ploiești), judecător Tudoran Mihai (Curtea de Apel Ploiești), judecător Cârstea Stoenac Ioana (Tribunalul Prahova), judecător Balaci Roxana (Tribunalul Prahova), judecător Popescu Anghelina (Tribunalul Prahova) și procuror Stasie Eduard (Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti