Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CA Ploiești. Vizite la instanțe în cadrul proiectului Educație juridică în școli
02.03.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 2 martie 2018, Curtea de Apel Ploiești a anunțat că în perioada 5-9 martie 2018, sub coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul Proiectului „Educație juridică în școli”, se vor organiza, la sediul Curții de Apel Ploiești și al Tribunalului Prahova, vizite ale unor elevi provenind de la licee din județul Prahova, respectiv, potrivit unui comunicat semnat de judecător Florentin Teișanu, purtător de cuvânt: Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești, Liceu Tehnologic “1 mai” Ploiești, Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Ploiești, cât și de la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești, Colegiul Național “Jean Monnet” Ploiești, Liceul Tehnologic “Transporturi” Ploiești.

De asemenea, proiectul cuprinde și susținerea de către magistrați de la cele două instanțe și de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, a unor dezbateri pe teme juridice la diferite unități de învățământ din județ.

La nivelul Curții de Apel Ploiești, activitățile din cadrul Proiectului “Educație juridică în școli” vor fi susținute de către magistrații participanți la acest proiect: judecător Roxana-Ana Tudose (Curtea de Apel Ploiești), judecător Firiceanu Gianina (Curtea de Apel Ploiești), judecător Stănescu Ionel (Curtea de Apel Ploiești), judecător Tudoran Mihai (Curtea de Apel Ploiești), judecător Cârstea Stoenac Ioana (Tribunalul Prahova), judecător Balaci Roxana (Tribunalul Prahova), judecător Popescu Anghelina (Tribunalul Prahova) și procuror Stasie Eduard (Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.