Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Locul III la concursul organizat de ICC și USCIB la New York
02.03.2018 | Irina RÎMARU


Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 16 februarie 2018, la New York, echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul III la a 12-a ediție a concursului de pledoarii organizat de ICC (Camera Internațională de Comerț) și USCIB (Consiliul Statelor Unite pentru Afaceri Internaționale), potrivit unui comunicat.

Universitatea din București a fost reprezentată de studenții Maria Alexandra Avram (anul III), Alexandru Buligai-Vrânceanu (anul III) și Teodora Alexandra Gogu (anul III).

La concursul organizat de ICC/USCIB au participat următoarele 10 echipe (8 din SUA și 2 din Europa): Brooklyn Law School (SUA), Pace University School of Law (SUA), Cardozo University (SUA), Fordham University (SUA), New York Law School (SUA), New York University (SUA), Columbia Law School (SUA), St. John’s University School of Law (SUA), Universitatea Heidelberg (Germania) și Universitatea din București (România).

Concursul de procese simulate în domeniul arbitrajului comercial internațional Willem Vis este cel mai mare și cel mai prestigios concurs internațional de drept privat din lume. Concursul are loc anual la Hong Kong și la Viena. Ediția a 15-a Hong Kong se va desfășura în perioada 12-18 martie 2018 iar ediția a 25-a Viena se va desfășura în perioada 24-29 martie 2018. Peste 400 de universități din întreaga lume participă anual la concursul Willem Vis, inclusiv cele mai prestigioase universități la nivel mondial.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București care participă la concursul Willem Vis (ediția Hong Kong și ediția Viena) este alcătuită din 10 studenți, care pregătesc împreună toate etapele celor 2 ediții ale concursului: Maria Alexandra Avram, Alin-Ionuț Badea, Răzvan-Nicolae Banța, Daniela Bejinariu, Alexandru Buligai-Vrânceanu, Teodora Alexandra Gogu, Andrei Gabriel Greceanu, Ana-Maria Karina Negrea, Daria-Ana Pătrășcoiu și Bogdan Popescu.

Echipa este pregătită de av. dr. Raluca Papadima, cadru didactic asociat la Universitatea din București și la Collège Juridique d’Etudes Européennes.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate