Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members


Print Friendly, PDF & Email

Avocații ȚUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII au reprezentat cu succes Federația Română de Fotbal într-o cauză privind modificările aduse Statutului
06.03.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 2 martie 2018, Curtea de Apel București a admis cererea Federației Române de Fotbal si a dispus obligarea Ministerului Tineretului și Sportului la emiterea avizului prevăzut pe Legea nr. 69/2000 a educației fizice și sportului pentru modificările aduse Statutului FRF în cadrul Adunării Generale din data de 27 mai 2017, potrivit unui comunicat FRF.

În acestă cauză, Federația Română de Fotbal a fost reprezentată cu succes de către o echipă de avocați a ȚUCA ZBÂRCEA ȘI ASOCIAȚII, coordonată de Dan Cristea, Managing Associate.

:: Minuta


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.