Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Justiției. Săptămâna educației juridice în școli – 5-9 martie 2018
05.03.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 5 martie 2018, Ministerul Justiției a informat că în perioada 5-9 martie 2018 se derulează săptămâna educației juridice în școli, potrivit unui comunicat.

Evenimentul este organizat de Ministerul Justiției, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Înalta Curte de Casație și Justiție în baza Protocolului de colaborare privind educaţia juridică în şcoli, la care au aderat uniunile profesionale din domeniul juridic și reprezentanți ai societății civile.

Activități similare, în baza aceluiași protocol, s-au desfășurat și în perioada 13-17 noiembrie 2017.

În cursul săptămânii, reprezentanți ai tuturor profesiilor juridice vor vor fi prezenți în școli, pe bază de voluntariat, pentru a susține cursuri de educație juridică pe teme de interes pentru elevi și profesori.

Printre temele abordată se numără: drepturile copilului, răspunderea penală, comunicarea în spațiu virtual, aspecte privind violența în familie, traficul și consumul de droguri, voluntariatul și dreptul la muncă, sistemul judiciar român, aspecte privind cetățenia română ș.a.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate