Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile, reduse începând cu 1 mai 2018

07.03.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Marți, 6 martie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a anunțat că, începând cu data de 1 mai 2018, tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile vor fi reduse cu 12,5%, ca măsură tranzitorie, până la definitivarea unui nou model de cost, potrivit unui comunicat.

Dezvoltarea unui nou model de cost de către ANCOM urmează să fie inițiată în cursul anului 2018.

Tariful de terminare reprezintă preţul plătit de un furnizor de servicii de telefonie operatorului în reţeaua căruia este terminat apelul efectuat de proprii utilizatori în reţeaua acestuia din urmă. Acest preţ se regăseşte în tariful perceput utilizatorului final care iniţiază apelul.

Sorin Grindeanu, președinte ANCOM: “Odată cu această reducere a tarifelor între operatori, companiile vor fi motivate să opereze la costuri cât mai eficiente, lucru care va încuraja concurența și care se va reflecta și în prețurile plătite de utilizatori pentru apelurile în rețelele mobile.”

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate