Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Documentele ref. accesul furnizorilor de comunicații electronice pe proprietatea publică sau privată vor fi transmise către ANCOM

08.03.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Miercuri, 7 martie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că furnizorii de rețele de comunicații electronice care exercită dreptul de acces pe proprietatea publică sau privată au obligația de a transmite ANCOM, într-un anumit termen, o copie a fiecărui contract de acces sau a fiecărei hotărâri judecătorești definitive care ține loc de contract, precum și actele subsecvente, atunci când apar modificări, potrivit unui comunicat.

Nerespectarea acestor obligații se sancționează de către ANCOM cu amenzi cuprinse între 1000 și 100000 lei.

Decizia privind stabilirea formatului și a modalității de transmitere a unor documente și informații privind exercitarea dreptului de acces pe proprietatea publică sau privată de către furnizorii de rețele de comunicații electronice către Autoritate face parte din procesul de elaborare a legislaţiei secundare pentru implementarea Legii nr. 159/2016 privind regimul infrastructurii fizice a rețelelor de comunicații electronice, precum și pentru stabilirea unor măsuri pentru reducerea costului instalării rețelelor de comunicații electronice.

Sorin Grindeanu, președinte ANCOM: „Am făcut încă un pas important în implementarea Legii infrastructurii, un proiect multianual important pentru Autoritate, prin impunerea în sarcina furnizorilor de rețele de comunicații electronice a obligaţiei de a fi transparenţi cu privire la condiţiile, inclusiv tarifare, pe care le-au agreat pentru accesul pe proprietatea publică sau privată.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate