Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Raportul de activitate al Inspecției Judiciare pentru anul 2017
08.03.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 7 martie 2018, Inspecția Judiciară a publicat raportul de activitate al instituției pentru anul 2017.

Potrivit raportului, în anul 2017, prioritatea Inspecţiei Judiciare a fost îmbunătăţirea performanţei organizaţionale a instanţelor şi parchetelor în privinţa tuturor indicatorilor, inclusiv starea disciplinară, sens în care au fost aplicate unitar şi uniform standardele stabilite de lege.

În anul 2018, Inspecția Judiciară își propune, printre altele, să accentueze componenta preventivă a activității de control și să își îmbunătățească capacitatea de reacție la încălcările normelor privind activitatea şi conduita judecătorilor şi procurorilor.

:: Raportul


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.