Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Protocol de colaborare Academia Română – Ministerul Culturii și Identității Naționale

12.03.2018 | Irina RÎMARU
Abonare newsletter
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 9 martie 2018, Academia Română și Ministerul Culturii și Identității Naționale au semnat un protocol de colaborare, potrivit unui comunicat.

Documentul a fost semnat de acad. Cristian Hera, președintele Academiei Române, și George Ivașcu, ministrul Culturii și Identității Naționale.

Scopul protocolului îl reprezintă înființarea Senatului Culturii, organism cu rol consultativ, prin intermediul căruia Ministerul Culturii și Identității Naționale va beneficia de consiliere de specialitate din partea Academiei Române în configurarea politicilor publice din domeniul culturii.

Cristian Hera: „Menirea noastră e să fim în slujba naţiunii române, să fim în serviciul naţiunii române şi asta o putem face bine numai pe baza rezultatelor cercetărilor ştiinţifice obţinute în unităţile noastre şi în Academia Română. Deja sunt în curs de elaborare şi finalizare o serie întreagă de proiecte care sunt cu destinaţie specială anului Centenarului Marii Uniri. Ele se iniţiază acum şi vor continua, unele dintre ele pe durată medie, iar altele pe durată mai lungă.”

Irina Rîmaru

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate