« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. 11 executori judecătorești au depus jurământul
13.03.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 12 martie 2018, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că, la sediul Ministerului Justiției, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către executorii judecătorești intrați în profesie ca urmare a promovării examenelor și concursurilor organizate de Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești în cursul lunii noiembrie a anului 2017, potrivit unui comunicat.

La eveniment au luat parte prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, Nicolae Liviu Popa, secretar de stat, și executor judecătoresc Stelian-Emil Dincă, vicepreședintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești. În acest context, ministrul Justiției a reiterat importanța profesiei de executor judecătoresc și a precizat că proiectul de modificare și completare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, aflat în prezent în analiza Ministerului Justiției, va fi supus dezbaterii publice în perioada următoare.

Executorii judecătorești care au depus jurământul sunt:
1. Iulia Pintilie
2. Daniel Vasile Marin
3. Adrian Văduva
4. Ionela Bîndilă
5. Emanuel Căliman-Habet
6. Florina-Lăcrămioara Drăgan
7. Sanda-Simona Nicuț
8. Marian-Dragos Firu
9. Ionuț Hitruc
10. Rica-Irina Niță
11. Diana-Eliza Vezeteu.

 
Secţiuni: Executori judecătorești, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD