Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Consultare publică ref. alocarea spectrului radio pentru servicii digitale terestre de radiodifuziune în România. UPDATE: Rezultatele
10.05.2018 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

10 mai 2018: Miercuri, 9 mai 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a publicat rezultatele consultării publice privind alocarea spectrului disponibil din banda VHF și UHF pentru servicii digitale terestre de radiodifuziune, potrivit unui comunicat.

Sorin Grindeanu, președintele ANCOM: „Pentru ca implementarea radiodifuziunii digitale să fie adaptată realității pieței românești, am consultat furnizorii interesați cu privire la organizarea unei licitații și cu privire la modul în care resursele de spectru disponibile să fie împărțite. Conform opiniilor exprimate, vom face propuneri de modificări legislative necesare în vederea organizării licitației și apoi vom demara acest proces, planificat pentru a doua jumătate a anului.”

:: Rezultatele consultării publice

***

14 martie 2018: Marți, 13 martie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a lansat o consultare publică pentru a sonda interesul pieţei cu privire la alocarea spectrului disponibil din banda VHF și UHF pentru servicii digitale terestre de radiodifuziune, potrivit unui comunicat.

Opiniile exprimate cu ocazia acestei consultări vor servi la fundamentarea deciziilor ANCOM privind procedura de acordare a drepturilor de utilizare pentru serviciile de radiodifuziune digitală terestră.

Persoanele interesate să participe la consultare o pot face până la data de 11 aprilie 2018.

:: Chestionarul
:: Anexa 1
:: Anexa 2
:: Anexa 3


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.