Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Program de consiliere psihologică
15.03.2018 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în colaborare cu Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA), organizează un program gratuit de consiliere psihologică pentru studenţii şi angajaţii UAIC, potrivit unui comunicat.

Aceste servicii de consiliere, destinate întregii comunități a Universității „Alexandru Ioan Cuza” se organizează la cerere şi sunt oferite gratuit de cadre didactice titulare și de colaboratori ai Facultății de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, terapeuți atestați la Colegiul Psihologilor din România (CPR).

Persoanele interesate se pot înscrie la numărul de telefon 0747.830.410 sau prin e-mail, la adresa consilierepsihologica@uaic.ro.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.