Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ICCJ. Concurs pentru promovarea în funcția de Prim-grefier la Cabinetul Președintelui – martie-aprilie 2018. UPDATE: Candidații. Rezultatele concursului
02.05.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

2 mai 2018: Vineri, 27 aprilie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatele susținerii proiectului și rezultatele concursului.

În urma probelor de concurs, Lidia Bocu a fost declarată admisă cu media 10.

:: Rezultatele susținerii proiectului
:: Rezultatele concursului

***

24 aprilie 2018: Luni, 23 aprilie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a informat că Lidia Bocu, singurul candidat care s-a prezentat la proba scrisă, a obținut nota 10, potrivit unui comunicat.

***

13 aprilie 2018: Joi, 12 aprilie 2018, Înalta Curte de Casație si Justiție a publicat un anunț privind locul de desfășurare a probei scrise.

:: Anunțul

***

6 aprilie 2018: Joi, 5 aprilie 2018, Înalta Curte de Casație si Justiție a publicat un tabel cuprinzând candidații înscriși la concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor.

:: Candidații

***

16 martie 2018: Joi, 15 martie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a informat că organizează un concurs pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor, potrivit unui comunicat.

Concursul va consta într-o probă scrisă, care se va desfășura la data de 16 aprilie 2018, și susținerea unui proiect, la data de 27 aprilie 2018, postul scos la concurs fiind acela de prim-grefier cu studii medii la Cabinetul Președintelui ICCJ.

Persoanele interesate se pot înscrie la concurs până la data de 30 martie 2018 inclusiv.

Proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale specifice funcţiei pentru care se candidează se va depune la Registratura Generală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, până la data de 6 martie 2018, inclusiv, atât pe suport de hârtie, cât şi în format electronic.

:: Tematică și bibliografie
:: Regulament


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.