« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Concurs de admitere la SNG 2018. UPDATE: Tematica și bibliografia. Candidații. Desfășurarea probei scrise. Baremul. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele. Soluționarea contestațiilor. Tabelul de clasificare
14.06.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

14 iunie 2018: Miercuri, 13 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul de clasificare a candidaților participanți la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri 2018.

:: Tabelul de clasificare

***

11 iunie 2018: Vineri, 8 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesul verbal privind soluționarea contestațiilor la disciplina procedură penală.

:: Proces-verbal

***

4 iunie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cu rezultatele concursului.

:: Rezultatele

***

23 mai 2018: Marți, 22 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesul verbal de evidență a contestațiilor la barem, procesele verbale privind soluționarea contestațiilor, precum și baremul definitiv.

:: Barem definitiv
:: Proces verbal evidență
:: Proces verbal procedură civilă
:: Proces verbal procedură penală

***

21 mai 2018: Duminică, 20 mai 2018, Școala Națională de Grefieri a publicat baremul probei scrise, precum și detalii privind depunere contestațiilor.
:: Barem
:: Anunț contestații
:: Model contestație

***

18 mai 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finală a persoanelor care îndeplinesc condițiile legale privind înscrierea la concurs, un anunț privind desfășurarea probei scrise din data de 20 ami 2018, precum și repartizarea în săli a candidaților.

:: Lista finală
:: Desfășurarea probei scrise
:: Repartizarea în săli

***

10 mai 2018: Miercuri, 9 mai 2018, Școala Națională de Grefieri a publicat un tabel cuprinzând candidații înscriși la concurs.

S-au înscris 769 de persoane.

:: Candidații

***

20 martie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat anunțul privind organizarea concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri, precum și alte documente de interes.

Persoane interesate se pot înscrie până la data de 10 aprilie 2018 inclusiv.

:: Anunțul
:: Calendarul concursului
:: Regulamentul concursului
:: Tematică și bibliografie
:: Cererea tipizată de înscriere

***

19 martie 2018: Vineri, 16 martie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, conform calendarului propus de Direcţia resurse umane şi organizare, pentru un număr de 70 posturi de grefier la instanţele judecătoreşti (în măsura în care va fi aprobat Memorandumul) şi pentru şi 12 posturi de grefier la parchete, conform adresei Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
– tematica şi bibliografia pentru concurs
– cuantumul taxei de înscriere (550 RON)
– componenţa comisiei de organizare.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.