Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs de admitere la SNG 2018. UPDATE: Tematica și bibliografia. Candidații. Desfășurarea probei scrise. Baremul. Soluționarea contestațiilor. Rezultatele. Soluționarea contestațiilor. Tabelul de clasificare
14.06.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

14 iunie 2018: Miercuri, 13 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul de clasificare a candidaților participanți la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri 2018.

:: Tabelul de clasificare

***

11 iunie 2018: Vineri, 8 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesul verbal privind soluționarea contestațiilor la disciplina procedură penală.

:: Proces-verbal

***

4 iunie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel cu rezultatele concursului.

:: Rezultatele

***

23 mai 2018: Marți, 22 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesul verbal de evidență a contestațiilor la barem, procesele verbale privind soluționarea contestațiilor, precum și baremul definitiv.

:: Barem definitiv
:: Proces verbal evidență
:: Proces verbal procedură civilă
:: Proces verbal procedură penală

***

21 mai 2018: Duminică, 20 mai 2018, Școala Națională de Grefieri a publicat baremul probei scrise, precum și detalii privind depunere contestațiilor.
:: Barem
:: Anunț contestații
:: Model contestație

***

18 mai 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finală a persoanelor care îndeplinesc condițiile legale privind înscrierea la concurs, un anunț privind desfășurarea probei scrise din data de 20 ami 2018, precum și repartizarea în săli a candidaților.

:: Lista finală
:: Desfășurarea probei scrise
:: Repartizarea în săli

***

10 mai 2018: Miercuri, 9 mai 2018, Școala Națională de Grefieri a publicat un tabel cuprinzând candidații înscriși la concurs.

S-au înscris 769 de persoane.

:: Candidații

***

20 martie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat anunțul privind organizarea concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri, precum și alte documente de interes.

Persoane interesate se pot înscrie până la data de 10 aprilie 2018 inclusiv.

:: Anunțul
:: Calendarul concursului
:: Regulamentul concursului
:: Tematică și bibliografie
:: Cererea tipizată de înscriere

***

19 martie 2018: Vineri, 16 martie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, conform calendarului propus de Direcţia resurse umane şi organizare, pentru un număr de 70 posturi de grefier la instanţele judecătoreşti (în măsura în care va fi aprobat Memorandumul) şi pentru şi 12 posturi de grefier la parchete, conform adresei Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
– tematica şi bibliografia pentru concurs
– cuantumul taxei de înscriere (550 RON)
– componenţa comisiei de organizare.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti