Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Caraș Severin. Solicitare privind transformarea Filialei CCA Caraș Severin în sucursală. UPDATE: Respingere solicitare
19.03.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În cadrul ședinței Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România din data de 9 decembrie 2017, Consiliul UNBR a luat act de situația de la Baroul Caraș-Severin, care a solicitat expres transformarea filialei în sucursală și sprijin pentru achiziționarea unui sediu pentru barou, în condițiile în care decanul baroului a menționat că s-a identificat un imobil care ar costa 42.000 Euro (se solicită fie un împrumut, fie achiziția împreună cu CAA). Având în vedere exigențele bugetare pentru 2017, Consiliul UNBR a luat act de faptul că nu se poate soluționa favorabil solicitarea și a decis să se autorizeze CAA, ca în condițiile în care este posibil, să ajute baroul prin demararea procedurii prevăzute de lege pentru investiții. Se va avea în vedere, eventual și un ajutor din partea UNBR.

:: Buletinul informativ al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, al Comisiei Permanente a UNBR și privind activitatea barourilor, Serie Nouă, anul V, nr. 17 din 12 martie 2018 (pag. 38)

****

În cadrul ședinței Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România din data de 8 decembrie 2017, Comisia Permanentă a luat act de informările făcute de avocat Gheorghe Ciulei, consilier UNBR și decan Baroul Caraș-Severin.

Dată fiind situația ce rezultă din faptul că Filiala CAA Caraș-Severin nu mai poate achita la zi pensiile către avocați, s-a solicitat expres transformarea filialei în sucursală. Totodată, Baroul Caraș Severin a solicitat sprijin pentru achiziționarea uni sediu pentru barou, indicând că a fost identificat un imobil care ar costa 42.000 Euro, solicitând fie un împrumut, fie achiziția împreună cu CAA.

:: Buletinul informativ al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, al Comisiei Permanente a UNBR și privind activitatea barourilor, Serie Nouă, anul V, nr. 17 din 12 martie 2018 (pag. 16)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.