Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs de admitere în magistratură – 20 martie – 2 iulie 2018. UPDATE: Posturile. Tematica. Candidații. Proba scrisă. Subiecte și barem. Contestații. Rezultatele. Proba de raționament logic. Rezultate etapa eliminatorie. Rezultate interviu. Rezultatele definitive. Verificarea bunei reputații. Examinarea medicală. Testarea psihologică. Formularea opțiunilor. Rezultate testarea psihologică. Reexaminarea psihologică
20.07.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

20 iulie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele reexaminării psihologice.

:: Rezultatele

***

18 iulie 2018: Marți, 17 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că reexaminarea psihologică va avea loc la data de 19 iulie 2018, potrivit unui comunicat.

***

17 iulie 2018: Luni, 16 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Rezultatele obținute la testarea psihologică

***

5 iulie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Anunț privind desfășurarea testării psihologice
:: Anunț ref. formularea opțiunilor pentru posturi
:: Repartizarea candidaților la proba psihologică – interviu
:: Repartizarea candidaților la proba psihologică – testul scris

***

28 iunie 2018: Miercuri, 27 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat programarea pentru examinarea medicală.

:: Programarea

***

27 iunie 2018: Marți, 26 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista cu rezultatele definitive ale concursului și un anunț privind depunerea documentelor necesare pentru verificarea bunei reputații.

:: Anunț
:: Rezultatele definitive

***

26 iunie 2018: Luni, 25 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele interviului.

:: Rezultatele

***

20 iunie 2018: Marți, 19 iunie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat:
:: Candidații admiși la proba de verificare a raționamentului logic
:: Rezultatele obținute de candidați la etapa eliminatorie
:: Repartizarea candidaților pentru susținerea interviului
:: Fișa de prezentare pentru interviu
:: Anunțul privind desfășurarea interviului

***

15 iunie 2018: Joi, 14 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele probei de raționament logic și un anunț privind depunerea contestațiilor la punctaj.

:: Rezultatele
:: Anunț contestații

***

13 iunie 2018: Marți, 12 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesul verbal privind soluționarea contestațiilor la baremul probei de raționament logic și baremul definitiv pentru această probă.

:: Proces verbal contestații
:: Barem PI
:: Barem PII

***

11 iunie 2018: Duminică, 10 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremul probei de raționament logic și un anunț privind depunerea contestațiilor.

:: Subiecte și barem
:: Anunț contestații
:: Model contestație

***

7 iunie 2018: Miercuri, 6 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat programul de desfășurare a probei de raționament logic și repartizarea în săli a candidaților la această probă.

:: Programul
:: Repartizarea în săli

***

31 mai 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu candidații admiși și respinși după proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Candidații admiși
:: Candidații respinși

***

31 mai 2018: Miercuri, 30 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat ca toate contestațiile depuse cu privire la punctajul obținut la proba scrisă privind verificarea cunoștințelor juridice au fost respinse.

:: Procesul verbal

***

30 mai 2018: Marți, 29 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesele verbale privind motivarea soluționării contestațiilor la barem.

:: Motivare drept civil
:: Motivare drept penal
:: Motivare drept procesual civil
:: Motivare drept procesual penal

***

28 mai 2018: Vineri, 25 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice și un anunț privind depunerea contestațiilor la punctaj.

:: Anunț
:: Rezultatele

***

24 mai 2018: Miercuri, 23 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesele verbale de soluționare a contestațiilor și baremul definitiv pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Barem definitiv
:: Soluționare contestații Dept civil
:: Soluționare contestații Drept penal
:: Soluționare contestații drept procesual civil
:: Soluționare contestații drept procesual penal

***

21 mai 2018: Duminică, 20 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremul probei scrise de verificare a cunoștințelor juridice, precum și detalii privind depunerea contestațiilor.

:: Subiectele
:: Baremul
:: Anunț contestații
:: Model contestație

***

18 mai 2018: Joi, 17 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat repartizarea în săli a candidaților pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice.

:: Repartizarea în săli

***

17 mai 2018: Miercuri, 16 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finala a persoanelor care îndeplinesc condițiile de participare la concurs și programul de desfășurare a probei de verificare a cunoștințelor juridice din data de 20 mai 2018.

:: Lista finală
:: Programul de desfășurare a probei scrise

***

15 mai 2018: Luni, 14 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că lista finală a persoanelor care îndeplinesc condițiile de participare la concurs va fi publicată în ziua de 16 mai 2018, potrivit unui anunț al CSM.

***

7 mai 2018: Vineri, 4 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un tabel privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs.

S-au înscris 1054 de candidați.

:: Tabelul

***

18 aprilie 2018: Marți, 17 aprilie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la organizarea concursului de admitere în magistratură și calendarul detaliat all concursului.

:: Anunțul
:: Calendarul detaliat

***

21 martie 2018: Marți, 20 martie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la organizarea concursului de admitere în magistratură și alte documente relevante.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 10 aprilie 2018.

:: Anunțul
:: Calendarul concursului
:: Cererea de înscriere la concurs
:: Lista posturilor de judecător
:: Lista posturilor de judecător în privința cărora se poate dispune suplimentarea
:: Lista posturilor de procuror
:: Lista posturilor de procuror în privința cărora se poate dispune suplimentarea
:: Metodologia de desfășurare a interviului
:: Metodologia de desfășurare a testării psihologice
:: Regulamentul concursului
:: Tematica și bibliografia

***

19 martie 2018: Vineri, 16 martie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de admitere în magistratură, în perioada 20 martie – 2 iunie 2018, la Bucureşti, conform calendarului propus de Direcția Resurse Umane și Organizare și a stabilit numărul şi posturile de judecător și procuror care urmează a fi scoase la concurs.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti