Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Sorin Grindeanu: ANCOM a efectuat  aproape 4700 de controale
21.03.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 20 martie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că, de la începutul anului 2017, a efectuat aproximativ 4700 de acțiuni de control pe piața comunicațiilor electronice și a serviciilor poștale, potrivit unui comunicat.

În primele trei luni ale anului 2018, ANCOM a efectuat 237 de controale pe piața comunicațiilor electronice, a serviciilor poștale și a echipamentelor radio, în urma cărora a transmis 4 notificări și a aplicat 35 de avertismente şi 6 amenzi, în valoare totală de 145.000 de lei.

Sorin Grindeanu, președintele ANCOM: „Pentru a asigura buna funcționare a sectorului și respectarea legii de către furnizorii de comunicații electronice și de servicii poștale din România, de la începutul anului 2017 și până în prezent, ANCOM a efectuat  aproape 4700 de controale, în urma cărora a transmis 225 notificări și a aplicat 721 de avertismente şi 98 de amenzi, în valoare totală de 1.052.000 de lei.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.