Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Desemnare reprezentanți în Consiliul Științific al INM
21.03.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 20 martie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât desemnarea în Consiliul Ştiinţific al Institutului Naţional al Magistraturii, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 21 martie 2018 a judecătorilor:
Liliana Vișan, ca reprezentant al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
– Vasile Bozeșan, vicepreşedinte al Tribunalului Ilfov, propus de Asociaţia Magistraţilor din România, ca reprezentant al asociaţiilor profesionale, legal constituite, ale judecătorilor şi procurorilor. Comisia nr. 2 în şedinţa din data de 9 martie 2018, cu unanimitate, a constatat că nu există motive de abţinere de la vot a judecător dr Evelina Oprina.

Candidatura lui Marius Neculcea, procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, a fost respinsă.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate