Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

TRANSFER BUSINESS: Moară și fabrică de paste făinoase | Călărași
22.03.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

TRANSFER BUSINESSMoară și fabrică de paste făinoase în Călărași
Cifra de afaceri: 1.870.000 EUR
Profitul: 22.000 EUR
Pretul: 1.000.000 EUR

Fabrica are in componenta un utilaj de morarit marca LOPORCARO produsa in Italia cu o capacitate de 2 tone de grau macinat pe ora, complex automatizata, intreg fluxul tehnologic este controlat de calculator. Moara detine doua silozuri de stocare grau cu o capacitate de 3000 tone, marca BORGHI Italia. De asemenea, fabrica ai are o linie de stocare si ambalare faina cu o capacitate de 150 tone. Masina de ambalat are capacitate de 10 tone/ora. Produsele rezultate sunt faina tip 650 utilizata pentru fabricarea painii si faina tip 000 utilizata in productia produselor de patisserie si foietaj. Moara este capabila sa produca orice tip de faina doar prin setarea reglajelor. Utilajele au o garantie de 2 ani de la punerea in functiune. Fabrica de paste fainoase produce orice tip de paste din grau la gramaje diferite.

:: detalii despre afacere și contact

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate