Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Selecție avocați ref. participarea la un seminar al APADOR-CH


22 martie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 21 martie 2018, Baroul Dolj a informat că Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) organizează, în perioada 19-20 aprilie 2018, cursul de instruire cu tema „Promovarea drepturilor minorilor, persoane suspecte sau acuzate în cadrul procedurilor penale”, potrivit unui comunicat.

Selecția participanților se va face pe baza unui CV și a unei scrisori de intenție care trebuie trimise de avocații interesați pe adresa de e-mail ggheorghe@apador.org până pe data de 31 martie 2018.

Sesiunile de instruire sunt gratuite, costurile de organizare fiind acoperite din bugetul proiectului. Locația din București unde va avea loc cursul cât și agenda vor fi transmise ulterior persoanelor selectate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii