Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Plantare arbori de către avocați. UPDATE: 100 de arbori, plantați de avocați din Barourile Alba, Brașov și Hunedoara
16.04.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

16 aprilie 2018: Vineri, 13 aprilie 2018, Baroul Alba a informat că 100 de arbuști de esență nobilă au fost plantați la Hăpria de avocați din Barourile Alba, Brașov și Hunedoara, potrivit unui comunicat.

Activitatea, desfășurată în parteneriat cu Direcția Silvică Județeană Alba, a dat startul seriei de acțiuni organizate la Alba Iulia cu prilejul aniversării Centenarului Marii Unirii, serie de acțiuni care care va continua cu ședinta Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, în perioada 22-23 iunie 2018, eveniment la care vor participa decanii barourilor din România precum și membrii Consiliului UNBR.

Manifestarea dedicată Centenarului Marii Uniri a fost organizată la inițiativa UNBR, sub deviza „Avocații în Centenarul Marii Uniri”.

***

23 martie 2018: Joi, 22 martie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că, din inițiativa UNBR, în cadrul acțiunilor din cadrul Proiectului dedicat aniversării Centenarului Marii Uniri, în colaborare cu Direcția Silvică Județeană Alba, la data de 29 martie 2018 va avea loc o acțiune de plantare a 100 de puieți lemn de esență nobilă, în apropierea Municipiului Alba Iulia, respectiv în localitatea Hapria, potrivit unui comunicat semnate de avocat Gheorghe Florea, preşedinte UNBR.

Avocații Baroului Alba vor desfășura această acțiune în numele tuturor avocaților care nu pot participa nemijlocit, începând cu ora 11:00. Sunt invitați să participe și avocații din alte barouri.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.