Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Cel mai mare grant național în programul SEE
23.03.2018 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 23 martie 2018, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a anunțat că proiectul UAIC a câștigat cea mai mare finanțare la competiția națională în cadrul Programului SEE pentru schimburi academice cu instituții de învățământ superior din țări ale Spațiului Economic European (Islanda, Liechtenstein și Norvegia), potrivit unui comunicat.

În urma evaluării candidaturilor de către Agenția Națională, proiectul UAIC a fost aprobat și finanțat cu cel mai mare grant instituțional, în valoare de 277.418 Euro. Gestionat de către Departamentul de Relații Internaționale, proiectul SEE va finanța stagii de studiu și practică pentru studenți și stagii de predare și formare pentru personalul academic și administrativ în anul academic 2018/2019, în universitățile partenere din cele trei țări: Universitățile Bifrost și Akureyri (Islanda), Universitatea Liechtenstein (Liechtenstein), Universitățile Trondheim, Stavanger, Volda, Agder și Bergen (Norvegia).

Pr. prof. dr. Dan Sandu, coordonator SE: „Experiența personală din acest program de schimburi este greu de egalat, date fiind principiile cadru pe care programul SEE le asigură, dar și grație sistemului norvegian de învățământ, precum și conditiilor pe care colegii din Trondheim se străduiesc să le pună la dispoziția profesorilor vizitatori. Aș putea afirma că programul SEE este modelul cel mai viabil de realizare sau eficientizare, acolo unde există deja, a mobilităților academice la toate nivelurile vieții universitare.“

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate