Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM. Seminar pentru magistrați – Kromeriz, 12-14 septembrie 2018. UPDATE: Rezultatele. Completare rezultate


4 septembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Sistemul judiciar

4 septembrie 2018: Luni, 3 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat o completare a rezultatelor selecției în vederea participării la seminar, potrivit unui anunț.

Astfel, având în vedere comunicarea efectuată de unul dintre magistrații selectați anterior în sensul că nu va participa la activitate, locul devenit vacant a revenit procurorului Ramona Muscalu, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov.

***

28 august 2018: Luni, 27 august 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat o completare a rezultatelor selecției în vederea participării la seminar, potrivit unui anunț.

Astfel, având în vedere comunicarea efectuată de unul dintre magistrații selectați anterior în sensul că nu va participa la activitate, locul devenit vacant a revenit judecătorului Marian Pop Anghel, Curtea de Apel Alba Iulia.

***

25 aprilie 2018: Marți, 24 aprilie 2018, Institutul Național al Magistraturii a informat că, în vederea participării la seminar, a fost selectat procuror Mihai-Laurențiu Vasilescu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, potrivit unui comunicat al INM.

Pe lista de rezervă se regăsesc:
– procuror stagiar Flavius Bidihon, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava
– judecător Aurelian Marian Murgoci-Luca, Președintele Judecătoriei Sector 5 București.

***

27 martie 2018: Luni, 26 martie 2018, Institutul Național al Magistraturii a lansat procedura de selecție 1-2 judecători / procurori specializați în materia protecției datelor în vederea participării la activitatea “Linguistics seminar on the vocabulary of data protection”, care se va desfășura la Kromeriz (Cehia), în perioada 12-14 septembrie 2018, potrivit unui comunicat.

Seminarul se va desfășura în liba engleză, termenul limită pentru înscriere fiind 11 aprilie 2018, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică