Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM. Seminar pentru magistrați – Kromeriz, 12-14 septembrie 2018. UPDATE: Rezultatele. Completare rezultate
04.09.2018 | JURIDICE.ro

4 septembrie 2018: Luni, 3 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat o completare a rezultatelor selecției în vederea participării la seminar, potrivit unui anunț.

Astfel, având în vedere comunicarea efectuată de unul dintre magistrații selectați anterior în sensul că nu va participa la activitate, locul devenit vacant a revenit procurorului Ramona Muscalu, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov.

***

28 august 2018: Luni, 27 august 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat o completare a rezultatelor selecției în vederea participării la seminar, potrivit unui anunț.

Astfel, având în vedere comunicarea efectuată de unul dintre magistrații selectați anterior în sensul că nu va participa la activitate, locul devenit vacant a revenit judecătorului Marian Pop Anghel, Curtea de Apel Alba Iulia.

***

25 aprilie 2018: Marți, 24 aprilie 2018, Institutul Național al Magistraturii a informat că, în vederea participării la seminar, a fost selectat procuror Mihai-Laurențiu Vasilescu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, potrivit unui comunicat al INM.

Pe lista de rezervă se regăsesc:
– procuror stagiar Flavius Bidihon, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava
– judecător Aurelian Marian Murgoci-Luca, Președintele Judecătoriei Sector 5 București.

***

27 martie 2018: Luni, 26 martie 2018, Institutul Național al Magistraturii a lansat procedura de selecție 1-2 judecători / procurori specializați în materia protecției datelor în vederea participării la activitatea “Linguistics seminar on the vocabulary of data protection”, care se va desfășura la Kromeriz (Cehia), în perioada 12-14 septembrie 2018, potrivit unui comunicat.

Seminarul se va desfășura în liba engleză, termenul limită pentru înscriere fiind 11 aprilie 2018, ora 16:00.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.