« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Decizii ref. votul prin mandatar și limitarea numărului de mandate
16.03.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În cadrul ședinței din data de 15 martie 2018, Consiliul Baroului Dolj a discutat cu privire la posibilitatea votării prin mandatar și stabilirea
număr limită de mandate.

Cu privire la posibilitatea reprezentării prin mandatar, ţinând cont de prevederile art. 43 din Legea nr. 51/1995, pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat și art. 232 alin. (2) și (3) din Statutul profesiei de avocat, Consiliul Baroului Dolj a hotărât următoarele:
– un avocat participant la Adunarea Generală din 17 martie 2018 nu poate primi mai mult de două mandate de reprezentare din partea avocaților absenți;
– mandatul de reprezentare la Adunarea Generală din 17 martie 2018 nu poate fi acordat unui avocat care candidează la alegerile pentru delegația baroului la Congresul Avocaților.

S-a stabilit o comisie de lucru formată din avocat Bianca Predescu, avocat Răzvan Socoteanu şi avocat Radu Marinescu care, în termen de 3 luni, urmează să întocmească un regulament pentru Adunările generale viitoare, în care nu se vor alege organele de conducere ale baroului.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. VI. 3)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.