Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

China. Lansare contracte petroliere futures
27.03.2018 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 26 martie 2018, China a introdus propriile sale contracte petroliere futures, potrivit ft.com.

Contracte futures sunt denominate în yuan și sunt tranzacționate la Bursa Internațională de Energie de la Shanghai, urmând să concureze cu Brent și West Texas Intermediate (WTI), ambele denominate în dolari.

David Martin, director executiv JP Morgan Chase: „China este cel mai mare importator mondial de țiței și introducerea contractelor futures denominate în yuani reprezintă o piatră de hotar pentru piața chineză. JP Morgan Chase este încantată să ofere imediat aceste contracte futures clienților din întreaga lume.”

Ele sunt deschise și investitorilor străini, sporind utilizarea yuanului pe piață internațională.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.