« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. Program de pregătire a executorilor judecătorești ca ofițeri de protecția datelor cu caracter personal. Prelungire termen de înscriere pentru cursurile organizate la București
17.04.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

17 aprilie 2018: Luni, 16 aprilie 2018, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că înscrierile la cursurile privind Regulamentul General pentru Protecția Datelor, organizate de către Centrul Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești la București, în data de 9 mai 2018, s-au prelungit până la data de 30 aprilie 2018, întrucât au mai rămas locuri vacante, potrivit unui comunicat.

În vederea participării la cursuri, este necesar ca persoanele interesate să se înscrie online, până la data de 30 aprilie 2018, pe site-ul UNEJ, accesând secțiunea „Acces membri”.

Pentru cursurile organizate la Cluj în data de 24 aprilie 2018 au fost ocupate toate cele 200 de locuri.

***

29 martie 2018: Miercuri, 28 martie 2018, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că organizează, prin Centrul Național de Pregatire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, Programul de pregătire a executorilor judecătorești ca ofițeri de protecția datelor cu caracter personal, potrivit unui anunț.

Informații suplimentare sunt disponibile în contul de membru.

 
Secţiuni: Data protection, Executori judecătorești, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD