Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CA Craiova a desfășurat activități în cadrul programului Școala altfel
29.03.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 29 martie 2018, având în vedere capacitatea logistică şi disponibilitatea de implicare a Curţii de Apel Craiova în procesul de educare civică a tinerilor în spiritul respectării legilor, a prevenirii săvârşirii faptelor antisociale, a dezvoltarii aptitudinilor necesare cunoaşterii şi inţelegerii regulilor sociale şi a integrării în societate şi întelegând importanta informării persoanelor tinere cu privire la rolul şi importanta sistemului judiciar, cunoasterea şi întelegerea drepturilor conferite de lege, Curtea de Apel Craiova, prin judecătorii delegaţi la Biroul de Informare şi Relaţii Publice a continuat şi în anul 2018 desfăşurarea de activităţi specifice în cadrul programului “Şcoala altfel” după următorul program, potrivit unui comunicat semnat de Ionel Grigorie, judecător delegat:
– pe data de 26 martie 2018, întâlnire cu profesorii şi elevii de la Şcoala Gimnaziala “Gheorghe Ţiţeica” Craiova, la sediul unităţii de învăţământ
– pe data de 28 martie 2018, întâlnire cu profesorii şi elevii Colegiului Naţional Economic “Gheorghe Chiţu” Craiova, la sediul Curţii de Apel Craiova.

Judecătorii Ionel Grigorie şi Aurelian Cadea, împreună cu expertul Liviu Mîndrilă, au prezentat materiale vizând consecinţele nerespectării legii, drepturile copilului, drepturile personalităţii, principalele tipuri de infracţiuni şi contravenţii întâlnite în viaţa de zi cu zi de către tineri, portretul psihologic al delicventului minor, traficul de persoane, fenomenul bullying în şcoli, dreptul la imagine precum şi probleme ridicate de comunicarea în spaţiul virtual şi pericolele din spaţiul social-media.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.