Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Stabilirea regimului juridic al imobilelor date în administrarea ISCIR I Proiect
05.04.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 4 aprilie 2018, Ministerul Economiei a lansat în dezbatere publică un proiect de Hotărâre de Guvern privind stabilirea regimului juridic al imobilelor date în administrarea inspecţiilor teritoriale ISCIR şi trecerea imobilelor situate în Braşov, str. Târnavei nr. 9, respectiv Sibiu, str. Dorului nr. 19 în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Economiei, prin Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat – ISCIR.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare
:: Anexa


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.