Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Consultare publică asupra programului de lucru al BEREC pentru anul 2019
06.04.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 5 aprilie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că Organismul autorităţilor europene de reglementare în domeniul comunicaţiilor electronice (BEREC) consultă industria cu privire la acțiunile și proiectele care ar trebui să fie cuprinse în programul său de lucru pentru anul 2019, potrivit unui comunicat.

În acest scop, BEREC a realizat o pagină de internet specială unde persoanele interesate sunt invitate să trimită propuneri până vineri, 20 aprilie 2018, ora 18:00.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.