Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANP. Activități de prevenire a criminalității la Penitenciarul Mioveni
06.04.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 5 aprilie 2018, Administrația Națională a Penitenciarelor a informat că, în perioada 26-30 aprilie 2018, la Penitenciarul Mioveni s-a desfășurat o primă serie de activități în cadrul „Campaniei de prevenire a criminalității, precum și de facilitare a reintegrării sociale a persoanelor private de libertate”, organizată în conformitate cu Strategia naţională de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, 2015-2019, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 389/2015, potrivit unui comunicat.

Pe parcursul perioadei, aproximativ 200 de elevi au efectuat vizite în penitenciar și au stat de vorbă cu deținuții, activitățile desfățurate având ca scop:
– prevenirea comportamentelor deviante în rândul tinerilor, prin transmiterea unor informații corecte cu privire la consecințele privării de libertate;
– consolidarea capacităților prospective pentru adolescenţii aflaţi în faza de dezvoltare orientată către ţeluri imediate, contextuale, prin garantarea unei experienţe pedagogice, constructive;
– prevenirea săvârșirii de infracțiuni prin promovarea principiilor incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.