Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

ANP. Activități de prevenire a criminalității la Penitenciarul Mioveni
06.04.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 5 aprilie 2018, Administrația Națională a Penitenciarelor a informat că, în perioada 26-30 aprilie 2018, la Penitenciarul Mioveni s-a desfășurat o primă serie de activități în cadrul „Campaniei de prevenire a criminalității, precum și de facilitare a reintegrării sociale a persoanelor private de libertate”, organizată în conformitate cu Strategia naţională de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, 2015-2019, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 389/2015, potrivit unui comunicat.

Pe parcursul perioadei, aproximativ 200 de elevi au efectuat vizite în penitenciar și au stat de vorbă cu deținuții, activitățile desfățurate având ca scop:
– prevenirea comportamentelor deviante în rândul tinerilor, prin transmiterea unor informații corecte cu privire la consecințele privării de libertate;
– consolidarea capacităților prospective pentru adolescenţii aflaţi în faza de dezvoltare orientată către ţeluri imediate, contextuale, prin garantarea unei experienţe pedagogice, constructive;
– prevenirea săvârșirii de infracțiuni prin promovarea principiilor incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.