Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București susține demersurile pentru respectarea principiilor fundamentale ale profesiei de avocat
11.04.2018 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Miercuri, 11 aprilie 2018, Baroul București a informat că Decanul și Consiliul Baroului București salută și susțin orice efort, individual sau colectiv, al avocaților din București si din întreaga țară, pentru asigurarea, de către autoritățile publice, a condițiilor necesare pentru buna înfăptuire a actului de justiție, prin garantarea efectivă a dreptului la aparare și respectarea principiilor fundamentale ale profesiei de avocat, potrivit unui comunicat semnat de avocat dr. Ion Dragne, Decan.

Adoptarea unor poziții publice ferme de către avocați reprezintă una din căile prin care posibilitatea unor abuzuri de către participanții la procedurile judiciare este limitată sau eliminată.

Baroul București a luat poziție publică și sprijină demersurile confraților francezi pentru protejarea justiției și a drepturilor fundamentale, neputând fi imaginată o justiție fără drepturi.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.