Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

CERT-RO. Vulnerabilitate critică, identificată în caracteristica Smart Install specifică software-ului Cisco


12 aprilie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 11 aprilie 2018, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică a informat că, în data de 28 martie 2018, compania CISCO a publicat un buletin de securitate privind o vulnerabilitate de tip buffer-overflow, identificată în caracteristica Smart Install  (specifică software-ului Cisco IOS și Cisco IOS XE), potrivit unui comunicat.

Exploatarea acestei vulnerabilități poate permite unui potențial atacator sau utilizator fără drepturi legitime de autentificare execuția cu succes de cod arbitrar, poate conduce la declanșarea procesului de reinițializare a dispozitivului afectat ori la intrarea acestuia într-o buclă nedeterminată, care va avea ca rezultat oprirea forțată a modulului watchdog.

Vulnerabilitatea, catalogată drept critică, afectează dispozitivele Cisco care rulează versiunile vulnerabile corespunzătoare software-urilor Cisco IOS și IOS XE și au activată opțiunea Smart Install Client.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică