« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Opinii

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru avocați au intrat în linie dreaptă
12.04.2018 | Dragoș NICU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Mihai-Dragoş Nicu

Mihai-Dragoş Nicu

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru Avocați, eveniment organizat de Baroul Dolj între 25-27 mai și integrat în programul dedicat Centenarului Marii Uniri, au intrat în linie dreaptă.

Echipa Baroului Brăila, condusă de însuși decanul Daniel Prunău și de inimosul av. Cristian Chirilă, a fost prima care s-a înscris. E limpede, confraților brăileni le-a plăcut la Craiova în 2012, la prima ediție a Campionatului Național de Fotbal al Avocaților, chiar dacă nu au ocupat un loc fruntaș.

Nu putea lipsi redutabila echipă a Baroului Giurgiu, coordonată de vechii noștri prieteni, av. Lucian Copoiu și av. Cristian Banu, consilier al baroului.

Finalista competiției din 2012, echipa Baroului Alba, condusă de av. Răzvan Mihăilescu, cunoscut în Craiova drept „Bombardierul”, se anunță una dintre favorite, mai ales că va fi susținută frenetic din tribune de maestrul Mihai Baco, decanul baroului.

Din capitală s-au înscris chiar două echipe: cea a Baroului București, coordonată de av. Mihai Ciobanu, consilier și cea a Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, condusă din teren de av. Robert Bucur și din tribune de maestrul Daniel Fenechiu.

Evident, echipele din Oltenia sunt cele mai numeroase. Avocații din Gorj (conduși de av. Constantin Groza), Mehedinți (conduși de av. Emil Pașolea), Olt (conduși de av. Ion Vespescu, consilier) și Dolj (condusă de av. Alexandru Florea) sunt animați de o veche prietenie, dar și de o permanentă rivalitate sportivă!

Așteptăm confirmări de la barourile Arad, Alba, Cluj, Suceava, Timiș și de la Asociația Sportivă a Avocaților din București, precum și de la celelalte barouri.

Ne-ar onora prezența cât mai multor decani sau reprezentanți ai barourilor din țară, chiar în absența echipelor acestora, pentru că evenimentul nostru nu se va rezuma doar la fotbal, ci va acoperi o paletă mult mai largă de activități.

Avocat Dragoș Nicu
Consilier al Baroului Dolj

Cuvinte cheie: , , , , ,
Secţiuni/categorii: Articole, Dreptul sanatatii, Opinii, UNBR+INPPA+Barouri, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD