Studii, opinii, interviuri ⁞⁞ RNSJ ⁞⁞ ESSENTIALS
 
 
Opinii
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov, Baroul Dolj şi Baroul Timiş beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru avocați au intrat în linie dreaptă

12.04.2018 | Dragoș NICU
Mihai-Dragoş Nicu

Mihai-Dragoş Nicu

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru Avocați, eveniment organizat de Baroul Dolj între 25-27 mai și integrat în programul dedicat Centenarului Marii Uniri, au intrat în linie dreaptă.

Echipa Baroului Brăila, condusă de însuși decanul Daniel Prunău și de inimosul av. Cristian Chirilă, a fost prima care s-a înscris. E limpede, confraților brăileni le-a plăcut la Craiova în 2012, la prima ediție a Campionatului Național de Fotbal al Avocaților, chiar dacă nu au ocupat un loc fruntaș.

Nu putea lipsi redutabila echipă a Baroului Giurgiu, coordonată de vechii noștri prieteni, av. Lucian Copoiu și av. Cristian Banu, consilier al baroului.

Finalista competiției din 2012, echipa Baroului Alba, condusă de av. Răzvan Mihăilescu, cunoscut în Craiova drept „Bombardierul”, se anunță una dintre favorite, mai ales că va fi susținută frenetic din tribune de maestrul Mihai Baco, decanul baroului.

Din capitală s-au înscris chiar două echipe: cea a Baroului București, coordonată de av. Mihai Ciobanu, consilier și cea a Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, condusă din teren de av. Robert Bucur și din tribune de maestrul Daniel Fenechiu.

Evident, echipele din Oltenia sunt cele mai numeroase. Avocații din Gorj (conduși de av. Constantin Groza), Mehedinți (conduși de av. Emil Pașolea), Olt (conduși de av. Ion Vespescu, consilier) și Dolj (condusă de av. Alexandru Florea) sunt animați de o veche prietenie, dar și de o permanentă rivalitate sportivă!

Așteptăm confirmări de la barourile Arad, Alba, Cluj, Suceava, Timiș și de la Asociația Sportivă a Avocaților din București, precum și de la celelalte barouri.

Ne-ar onora prezența cât mai multor decani sau reprezentanți ai barourilor din țară, chiar în absența echipelor acestora, pentru că evenimentul nostru nu se va rezuma doar la fotbal, ci va acoperi o paletă mult mai largă de activități.

Avocat Dragoș Nicu
Consilier al Baroului Dolj


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.