Studii, opinii, interviuri ⁞⁞ RNSJ ⁞⁞ ESSENTIALSPovestim cărţi
 
 
Opinii
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru avocați au intrat în linie dreaptă

12.04.2018 | Dragoș NICU
Mihai-Dragoş Nicu

Mihai-Dragoş Nicu

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru Avocați, eveniment organizat de Baroul Dolj între 25-27 mai și integrat în programul dedicat Centenarului Marii Uniri, au intrat în linie dreaptă.

Echipa Baroului Brăila, condusă de însuși decanul Daniel Prunău și de inimosul av. Cristian Chirilă, a fost prima care s-a înscris. E limpede, confraților brăileni le-a plăcut la Craiova în 2012, la prima ediție a Campionatului Național de Fotbal al Avocaților, chiar dacă nu au ocupat un loc fruntaș.

Nu putea lipsi redutabila echipă a Baroului Giurgiu, coordonată de vechii noștri prieteni, av. Lucian Copoiu și av. Cristian Banu, consilier al baroului.

Finalista competiției din 2012, echipa Baroului Alba, condusă de av. Răzvan Mihăilescu, cunoscut în Craiova drept „Bombardierul”, se anunță una dintre favorite, mai ales că va fi susținută frenetic din tribune de maestrul Mihai Baco, decanul baroului.

Din capitală s-au înscris chiar două echipe: cea a Baroului București, coordonată de av. Mihai Ciobanu, consilier și cea a Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, condusă din teren de av. Robert Bucur și din tribune de maestrul Daniel Fenechiu.

Evident, echipele din Oltenia sunt cele mai numeroase. Avocații din Gorj (conduși de av. Constantin Groza), Mehedinți (conduși de av. Emil Pașolea), Olt (conduși de av. Ion Vespescu, consilier) și Dolj (condusă de av. Alexandru Florea) sunt animați de o veche prietenie, dar și de o permanentă rivalitate sportivă!

Așteptăm confirmări de la barourile Arad, Alba, Cluj, Suceava, Timiș și de la Asociația Sportivă a Avocaților din București, precum și de la celelalte barouri.

Ne-ar onora prezența cât mai multor decani sau reprezentanți ai barourilor din țară, chiar în absența echipelor acestora, pentru că evenimentul nostru nu se va rezuma doar la fotbal, ci va acoperi o paletă mult mai largă de activități.

Avocat Dragoș Nicu
Consilier al Baroului Dolj


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan