« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul securităţii sociale

Procedura de transmitere a titlurilor executorii ref. debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale I Proiect
13.04.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul securitatii sociale, Lege 9 | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 12 aprilie 2018, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a lansat în dezbatere publică un proiect de Ordin privind aprobarea Procedurii de transmitere, de către casele teritoriale de pensii către organele fiscale teritoriale competente, a titlurilor executorii prin care sunt individualizate debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale /alte drepturi prevăzute de legi speciale, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările și completările ulterioare.

:: Proiectul
:: Anexa 1
:: Anexa 2
:: Anexa 3
:: Anexa 4
:: Anexa 5
:: Anexa 6

 
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD