Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
TOP LEGAL
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Balul Avocaților Stagiari din Baroul București. 40 de secunde
16.04.2018 | JURIDICE.ro

Sâmbătă, 14 martie 2018, Baroul București a organizat prima ediție a Balului Avocaților Stagiari din Baroul București.

Evenimentul, organizat la inițiativa lui Adrian Șandru, s-a bucurat de o participare foarte frumoasă și s-a încheiat în jurul orei 2 noaptea.

Sponsori: DRAGNE & ASOCIAȚII, MAREȘ DANILESCU MAREȘ în asociere cu DAN LUPAȘCU, VOICU FILIPESCU

Partener media exclusiv: JURIDICE.ro

Speach av. dr. Andrei Săvescu: „Este dificil să vorbești după o arhanghelă și după domnul Decan Ion Dragne. Întrucât trebuie să mă încadrez în 40 de secunde, cât a durat speach-ul domnului Decan, în această seară o să vă dezvălui un secret despre JURIDICE.ro, nespus până acum nimănui, care se va degaja din formula de adresare: Stimate juridice și stimați juridici, vă doresc distracție plăcută!


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.