Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

MUȘAT & ASOCIAȚII – Concurs de procese simulate de Drept penal – Ediția 2018


17 aprilie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Sala de conferințe MUȘAT & ASOCIAȚII s-a transformat weekendul trecut în sală de judecată: doisprezece studenți din anul III de studiu de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București s-au întrecut în pledoarii în cadrul Concursului de procese simulate de Drept Penal – Ediția 2018.

Concursul a fost organizat în parteneriat cu Asociația Studenților în Drept și a avut mai multe etape care s-au desfășurat în perioada 19 martie – 14 aprilie. Participanții au trebuit în primă instanță să rezolve în scris o speță de drept penal. În urma selecției eseurilor, avocații MUȘAT & ASOCIAȚII au desemnat 6 echipe de studenți care au întruchipat în cadrul concursului fie avocaţi, fie procurori. Concursul a continuat cu rezolvarea unei noi spețe de drept penal, pentru ca în final echipele să susțina pledoariile în fața juriului format din avocați specializați în drept penal din cadrul societății de avocatură MUȘAT & ASOCIAȚII.

Evenimentul a fost jurizat de Liviu Togan (Partener), Alexandru Terța (Managing Associate) și Ștefan Diaconescu (Senior Associate).

Premiile au fost acordate echipelor care au demonstrat cele mai bune abilități de argumentare și persuasiune, dar și un nivel foarte bun de cunoștințe teoretice în domeniul dreptului penal.

Au fost desemnați drept câștigători ai Concursului de procese simulate de Drept penal – Ediția 2018, următorii studenți:
Locul 1 – Echipa formată din Pelican George și Cavescu Minerva
Locul 2 – Echipa formată din Curteanu Silvana-Minerva și Savu Sidonia-Ștefania
Locul 3 – Echipa formata din Ștefan Victor-Ion și Vasile Elena-Andreea.

Titlul de „Cel mai bun pledant” a fost acordat studentei Curteanu Silvana-Minerva.

Despre MUȘAT & ASOCIAȚII

MUȘAT & ASOCIAȚII este una dintre primele case de avocatură înființate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 16 parteneri și peste 100 de avocati și consilieri, MUȘAT & ASOCIAȚII acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUȘAT & ASOCIAȚII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca facând parte din elita avocaturii de business din România.

MUȘAT & ASOCIAȚII acordă, în mod regulat, consiliere juridică celor mai cunoscute și respectate corporații din România, inclusiv o treime din Top 100 și jumatate din Top 500 mari companii, precum și instituțiilor publice și financiare locale în tranzacții corporative și financiare sofisticate și în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienti, majoritatea din categoria investitorilor străini.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică